« به شیرینیِ رطبرنگ و بویی از اصالت ایرانی »

 

کارهای خام یعنی پخته گردیدند و صبر

غوره را انگور کرد، انگور را مِی‌های ناب

 

 

ساده‌تر بگم: «گر صبر کنے ز غوره حلوا سازے»

 


موضوعات: عکاسیام
   پنجشنبه 23 خرداد 1398
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(10)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
10 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: تســـنیم [عضو] 
تســـنیم
5 stars
سلام یارم (میم مالکیت را حظ بردی؟!!!:)))) ) با دیدن عکس یاد خونه پدربزرگم افتادم ... پدربزرگ و مادربزرگم هر دو به رحمت حق رفته اند.... حالا دیگه اون خونه و اون باغچه پر درخت هیچ جذابیتی واسم ندارن. خدا همه رفتگان را بیامرزه !
1398/03/28 @ 08:40
پاسخ از: یار مهـــدی [عضو] 
5 stars
سلااااام تسنیم جانم! پس تو هم در جریان میم مالکیت هستی! :)))) ـــ روحشون شاد و قرین رحمت الهی!!!
1398/03/28 @ 16:17
نظر از: سونیا سجادی [عضو] 
5 stars
سلام الان که حلواهارو بیشتر با شکر میپزیم ما جدیدیا :) حلوا هم قدیمی ها :))))
1398/03/28 @ 04:46
پاسخ از: یار مهـــدی [عضو] 
5 stars
علیکم السلام بانو مفرد جان! اره دیگه حلوا هم حلوای قدیم! امان از بی‌صبری!
1398/03/28 @ 16:19
نظر از: نردبانی تا بهشت [عضو] 
5 stars
میترسم این غوره‌ها آنقدر صبر کردیم گندیده شوند و دورشان بریزیم آجی جان
1398/03/23 @ 21:05
پاسخ از: یار مهـــدی [عضو] 
5 stars
سلام عزیزم. نگران نباش، گندیده نمیشن. تبدیل به کشمش و مویز میشن! :))) پس صبر داشتــہ باش!!!
1398/03/24 @ 14:21
نظر از: ریاحی [عضو] 
5 stars
سلام اون وقت آب غوره توی پخت پیتزا کاربرد داره؟
1398/03/23 @ 20:53
پاسخ از: یار مهـــدی [عضو] 
5 stars
سلام حدیث جان! آبغوره و پیتزا؟! تا حالا امتحان نکردم! :))
1398/03/24 @ 14:20
پاسخ از: ریاحی [عضو] 
5 stars
سلام جهت پیتزای خط خطی گفتم
1398/03/24 @ 16:03
پاسخ از: یار مهـــدی [عضو] 
پیتزای خط خطی چیه دیگه؟! باز این خط خطی چیکار کرده؟!
1398/03/24 @ 16:53
پاسخ از: ریاحی [عضو] 
5 stars
مهمونی- خط خطی- پیتزا
1398/03/24 @ 17:52


فرم در حال بارگذاری ...